Vi strävar efter att alltid vara bättre än vår senaste framgång. Vi brinner för att snabbt analysera våra kunders situation, förstå problemen och ta fram konkreta förslag på förbättringar. Vi effektiviserar våra kunders IT-miljö och därigenom hela deras verksamhet.

Nya affärer – nya medarbetare

Det är många som förstått nyttan av våra tjänster. Vi utvecklas positivt som företag och har på kort tid skrivit kontrakt med flera nya spännande kunder. Vi behöver därför förstärka vårt team med fler specialister inom verksamhetskritisk IT.

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en till två SQL och gärna SharePoint-specialister med minst 5 års erfarenhet i kritiska och komplexa IT-miljöer. Fokus är att du/ni har arbetat med drift och projekt inom SQL gärna med SharePoint därtill. Har du erfarenhet med kopplingar mot AD, klustrade miljöer och lastbalansering är det starkt meriterande. Det är också en stor fördel om du har erfarenhet av angränsande tekniska områden så som applikationsdrift av Exchange, lagring, backup, nätverk mm.

Som specialist kommer du att ha en viktig roll för våra leveranser mot våra kunder. Viktigt är också att du gillar kontakten med andra människor och kan se dig själv i en roll som rådgivare både mot våra kunder och internt mot vår organisation. Det är också viktigt att du som person är driven och tar ett eget ansvar för att strukturerat planera och genomföra dina arbetsuppgifter. Till din hjälp har du hela Zetups team, med några av Sveriges främsta specialister inom området.

Kvalifikationer

För att arbeta och trivas hos oss ser vi det som självklarheter att du:

  • Är etablerat duktig i SQL och SharePoint (certifikat kan vara meriterande).
  • Är van vid Windows och VMware (kanske även Linux/Unix), lagring, backup, nätverk och Middleware.
  • Minst 5 års erfarenhet av tekniskt arbete i större miljöer inklusive drift.
  • Är serviceinriktad, strukturerad och gillar att hjälpa dina kunder och känner ett stort driv och är ansvarstagande.
  • Vill utvecklas och lära dig nya saker och förstår fördelarna med att arbeta i team.
  • Förstår att sätta kundens verksamhet/affärer i relation till den senaste tekniken.
  • Vill vara med och bidra till Zetups positiva arbetsklimat

Att arbeta på Zetup

Våra uppdrag är spännande och mycket varierande varför det är viktigt att du triggas av nya utmaningar och hela tiden vill lära dig nya saker.

Zetup har en unik kultur som vi värnar och som du kommer vara en viktig del av att fortsätta utveckla.  Du förstår fördelen med att arbeta i team och vill vara med och bidra till Zetups positiva arbetsklimat. Hos oss finns inte vi och dom, vi är ett Zetup och våra kunder är det viktigaste vi har!

Mer information om Zetup och våra tjänster finns på www.zetup.se

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kista
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer 2014/3
Kontakt
  • Pontus Ödqvist /Manager stockholm, 070-4472967
Publicerat 2014-07-02
Sista ansökningsdag 2014-08-15

Tillbaka till lediga jobb